Om træning i HITK

 

I Hillerød Tennisklub gør vi alt for at du kan blive bedre til tennis ved at gå til træning.

Træningen er til spillere i alle aldre og på alle niveauer og vores mange dygtige trænere er både udfordrende, inspirerende og sørger ikke mindst for at det er sjovt at spille tennis!

Du kan få træning både udendørs på vores 11 grusbaner og indendørs i vores fantastiske tennishal med 6 baner.

Sommersæson starter primo maj og slutter medio september.

Vintersæson starter primo oktober og slutter ultimo april.

Træningen følger altid skolernes ferieperioder. Så er der skoleferie, er der også træningsfri.

 

Ungdom

 

Er du fyldt 6 år og kan li' at spille tennis, er du meget velkommen i Hillerød Tennisklub. Vi har hold som passer alle - fra begyndere til øvede i alle alderstrin.  

Ungdomsafdelingen rummer alle ungdomsspillere lige fra minitennis spillerne i alderen 6-12 år - og op til de ældste juniorspillere inden de overgår til seniortennis efter de har fyldt 18 år.

Ud over at sørge for god træning til alle flere gange om ugen, afholder vi forskellige arrangementer for at styrke både det sportslige og det sociale. Her kan nævnes udendørs og indendørs stævner, hygge-tennis-arrangementer, Junior-Sommerfest m.m.

 

Senior og familietennis

 

Hvis du spiller på 1. eller 2. holdet i klubben vil der være mulighed for at få træning to gange om ugen, hver tirsdag og torsdag.

 

For øvrige spillere arrangerer klubben drop-in flere gange om ugen. Fredag aften fra 18-20 og søndag morgen fra 7-9. Her er der mulighed for at få en blanding af træning og pointspil med øvrige spillere. Træning og pointspil arrangeres så man spiller på niveau – så tøv ikke med at møde op. Drop-in er for alle spillere og om fredagen kan du endda tage dine børn med, da der også er juniortrænere klar. Man betaler et mindre beløb pr. gang og kun for de gange man spiller.

 

Derudover vil der fra sommersæsonen 2018 også være mulighed for at få træning én gang om ugen som seniorspiller. Der kan dog være begrænsede muligheder afhængig af baner og trænerkapacitet.

 

Tilmelding

 

For tilmelding og yderligere oplysninger kontakt Joachim Bengtsson  (post@hitk.dk)

For at kunne udarbejde træningsplanen for den kommende sæson, vil du som juniorspiller to gange om året - primo februar og primo august - blive bedt om at tage stilling til hvor mange gange om ugen de ønsker at træne den kommende sæson. Derefter vil træningsplanen blive udarbejdet af og sendt ud senest 4 uger efter, dvs. primo marts og primo september.