Om motionistafdeling

 

Tennis for Motionister

I Hillerød tennisklub er der en bred vifte af aktiviteter for motionister uanset spillemæssigt niveau.  Der lægges vægt på,  at  både det spillemæssige og det sociale side tilgodeses.

Har du nogle spørgsmål vedrørende motionister og motionistaktiviteter i Hillerød tennisklub er du vedkommen til at kontakte motionistudvalget, som består af  Barry Cooper (formand, tlf: 4234 7348)

Aktiviteterne er følgende: ( Formiddagstennis, Ældretennis, Holdkampe, Motionist  Liga, Drop-ins, Club 40, Træning + camps)

Formiddagstennis

 

Formiddagstennis

Formiddagstennis er for alle motionister i klubben.

Om sommeren spilles der fra kl. 9-11  tirsdage og torsdage. Der er 3 runder à 40 min. Det er gratis at deltage og klubben sørger for boldene.

Om vinteren spilles der fra kl. 8:20-11  tirsdage og torsdage. Der er 4 runder à 40 min. Det koster 30 kr at deltage pr gang, og pengene betales fortrinsvis med MobilePay.

Blandt dem, der møder op, sættes der hold af en spillerfordeler (p.t. nu Sussie Larsen og Hanne Nimb ). Holdene spiller i 40 minutter og derefter sættes der nye hold. Spillerfordeleren sørger for, at holdene består af en god blanding af både øvede og letøvede spillere.

Efter spillet er der kaffe og småkager til dem, der har lyst og tid til et hyggeligt samvær efter kampen.

Hvis du er ny i klubben, er formiddagstennis en glimrende måde at lære andre spillere at kende.

Vel mødt!

Ældretennis

 

Ældretennis

Ældretennis er en uafhængig interessegruppe under Hillerød Tennisklub.

Ældretennis spiller hver mandag og fredag kl. 9-11, ude om sommeren og inde om vinteren.

Alle i Ældretennis skal være over 65 år. Der lægges vægt på gode doublekampe. Det er derfor nødvendigt, at man har spillet tennis i mange år. Det sociale betyder også meget.

Kontingent for Ældretennis er pt. 1400,- kr. (2019/20) for hele året, som går til leje af indendørs baner i Hillerød Tennisklub og indkøb af bolde, kaffe m.m. Desuden betaler vi klubkontingent til en tennisklub i Hillerød Kommune.

Ældretennis har 6 baner inde. Det er derfor begrænset, hvor mange spillere der kan være. Der er venteliste for interesserede nye spillere.

Udesæson varer fra 1. maj til 15. september. Ude har Ældretennis en bane mere, og der er plads til lidt flere spillere.

Kontakt: Finn Palmgren på e-mail gltennis@fritid.tele.dk.

 

Holdkampe

 

Holdkampe

Hillerød tennisklub har syv motionisthold, der spiller i det, der nu hedder Tennis Øst, som er en sammenslutning af Sjællands tennisunion og Københavns tennisunion:

Motionisthold 1 spiller i Kategori 1, pulje 4.  Merete Lessel (tlf: 3049 1246) er holdkaptajn

Motionisthold 2 spiller i Kategori 2, pulje 7.  Ina Lund Larsen (tlf: 3075 6334) er holdkaptajn

Motionisthold 3 spiller i Kategori 2, pulje 2.  Anne Pedersen (tlf. 6019 2150) er holdkaptajn

Motionisthold 4 spiller i Kategori 2, pulje 4.    Niels Christian Idskov (tlf: 2126 6349) er holdkaptajn

Veteranhold 1 spiller i Serie 50+ om sommeren. Niels Christian Idskov (tlf: 2126 6349) er holdkaptajn

Veteranhold 2 spiller i Serie 50+ om vinteren.  Søren Jensen (tlf:  4274 2722) er holdkaptajn

Golden Age holdet spiller i 1.Division, Pulje 7.  Barry Cooper (tlf. 4234 7348) er holdkaptajn.

Motionistholdene og Golden Age spiller både sommer og vinter. 

Hillerød plejer at klare sig godt i disse turneringer. Motionisthold 1 har f.eks. været med i semifinalen 2 ud af de sidste 3 år, og Golden Age har vundet turneringen 3 gange i alt.

Alle hold har en fast gruppe af spillere, som de trækker på, men det hænder, at de mangler en, eller at der er nogen, der holder op på holdet. Hvis du er interesseret i at spille på et hold,  er du velkommen til at ringe til den pågældende holdkaptajn.

Motionist Liga

 

Motionist Liga

Motionist Liga er et tilbud til alle klubbens motionister. Der er tale om en turnering med mulighed for kampe i alle fem rækker – single og double – og med fri tilmelding. Turneringen er blevet afviklet i flere år, og de fleste af klubbens motionister deltager i én eller flere rækker.

Motionist Ligaen afvikles – hovedsageligt - udendørs i sommersæsonen, og der er præmier til vinderne, typisk vin. Der er op til seks-syv deltagere i hver kategori, og i rækker med mange deltagere, især herresingle, foretages der op- og nedrykning af spillerne fra den ene sæson til den anden.

Drop-ins

 

Drop-ins

En drop-in er en aften eller weekend arrangement, hvor  klubbens motionister kan komme uden tilmelding, og hvor der er en,  der sørger for at sætte holdene.

Drop-ins er kun for medlemmer af Hillerød Tennisklub

Om sommeren er der tre drop-ins:

  • Mandag fra kl. 18:00-20:00, for øvede spillere uden træner.
  • Fredag fra kl. 18:00-20:00, for alle niveauer og med træner. Deltagere kan tage deres børn med som spillere med hinanden - ligeledes med træner. Det koster 30 kr. for at deltage. ( Betaling på MobilePay 957712)
  • Søndag fra kl. 8:00-10:00 for øvede spillere og med træner. Det koster 50 kr. for at deltage. ( Betaling på MobilePay 957712)

Om vinter er der  to drop-ins:

  • Fredag fra kl. 18:00-20:00, for alle niveauer og med træner. Deltagere kan tage deres børn med som spillere med hinanden - ligeledes med træner. Det koster 50 kr. for at deltage. ( Betaling på MobilePay 957712)
  • Søndag fra kl. 8:00-10:00 for øvede spillere og med træner. Det koster 50 kr. for at deltage. ( Betaling på MobilePay 957712)

Club 40

 

Club 40

Club 40 er en hyggeturnering med omegnsklubberne. I øjeblikket Allerød, Hillerød, Birkerød, Blovstrød, Fredensborg. En turnering for tennisspillere, der sætter pris på det sociale samvær med motionister fra andre klubber.

Der spilles kun double i denne turnering (dame-, herre- og mixdouble), og der spilles kampe á 40 minutter.

Hvert hold består af 4 damer og 4 herrer. Deltagerne skal helst være motionister, der er fyldt 40 år.

Der spilles søndage kl. 9-12 . Club 40 er en god tradition, hvor det sociale aspekt er i højsædet. Kontaktpersonen er Inga Engler (tlf: 5250 4029)

Træning + Camps 

 

Træning + Camps

Udover de ovenstående aktiviteter er der desuden  seniortræning med undervisning fra en af klubbens dygtige trænere, og diverse camps, som annonceres på hjemmesiden.

 

Sidst opdateret 1. oktober 2020