Genåbning snart

21. april 2020 20:25 , af Corstian Hogervorst

 

Emne: Foreløbig information om forhåbentligt snarlig åbning af udendørs tennis- og padelbaner

Kære medlem

Som mange sikkert allerede har set, er samfundet så småt ved at åbne sig igen. Derfor anbefaler DTF at vi kan åbne for vores udendørs tennis- og padelbaner, idet vi dog skal overholde nogle retningslinjer baseret på anbefalinger fra sundhedsmyndighederne og omformuleret til os af Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis – se mail med link nedenfor.

 Det er Hillerød Kommune, som skal give accept til, at vi åbner vores baner, og vi er ved at beskrive under hvilke forhold og restriktioner vi kan åbne for privat spil – bemærk at arrangementer og forsamlinger på mere end 10 personer stadig ikke er tilladt. Det gælder i hvert fald indtil 10. maj.

 Vi håber på, at kunne åbne vores baner til weekenden, men vi er afhængige af at vi får accept til at åbne fra kommunen. Vi vil derfor hurtigst muligt udsende et nyhedsbrev fra bestyrelsen med bekræftelse af åbningstidspunkt, og under hvilke forhold vi må spille. Det er meget vigtigt, at de retningslinjer, vi sætter op overholdes, da vi ellers risikerer en lukning.

 Til sidst lige en reminder - niels christian Idskov niels.idskov@gmail.com har oplyst os om, at det stadig er muligt at tilmelde sig vores interne ligaturnering. Send en mail til Niels en af de nærmeste dage, hvis du er interesseret, så er der stadig en mulighed for, at du kan deltage i turneringen.

  

Med venlig hilsen

 Helge Jakobsen

Administrator

Hillerød Tennisklub

Tlf: +45 5367 2185

 

Kontortid

Tirsdag 15-18

Torsdag 9-12