Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/6/4/7/hitk.dk/httpd.www/templates/cw-template/index.php on line 35 Formiddagstennis

Velkommen til Hillerød Tennisklub 

Opdateres snarest

Hjemmekampe indendørs 2016-17

Opdateres snarest

Tilmeldin til Liga turnering udendørs 2016 er startet.
Se under nyheder

Arkiv:
Resultater fra 2015
DD.pdf
DS.pdf
HD.pdf
HS.pdf
MD.pdf
Motionister


Det er Motionistudvalgets mål at tilbyde motionsspillere i HillerødTennisklub en bred vifte af aktiviteter sæsonen igennem, som alle – uanset spillemæssigt niveau – kan have glæde af at deltage i. Der lægges vægt på, at både den spillemæssige og den sociale side af aktiviteterne skal plejes til gavn og glæde for deltagerne.

Drop-in
Er et koncept, hvor man som spiller får mulighed for at spille med en række andre spillere på alle niveauer. Det varer 1 ½ eller 2 timer afhængig af dag. Penneføreren sætter hold, typisk bliver der spillet 2 eller 3 kampe. Det betyder at selv om man ikke lige har en fast makker så er der massere af mulighed for få spillet.

Vinterens dropin:
Medlemmer og ikke medlemmer:
Fredag aften kl. 18 til 20 for familie – 2 trænere( en børn- og en voksentræner)

Søndag morgen kl. 7 til 9 (træner fra 7.30) – 1 træner ( kun voksne)
Kun for medlemmer og kun voksne:

Tirsdag og torsdag formiddag kl. 9 til 11, træner 1 gang om mdr.

For alle Drop-in i vintersæsonen er følgende priser gældender 30 kr. pr. gang for medlemmer/børn og 60 kr. for ikke medlemmer.

Kommer du til dropin fredag d.30. 9 byder klubben på mad efter træning, drikkevarer vil blive solgt til rimelige priser. Du må meget gerne sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inden, så vi har en fornemmelse af hvor mange der spiser med.

SKO
Vi har lige brugt flere hundrede tusinde på et nyt underlag. Derfor SKAL du have indendørssko på, og bolde der ikke har været brugt på grus (Shoppen har et restlager af sko til 298,- og 398,-)
Med venlig hilsen


Ina Lund Larsen
Rågaardshus
Gl. Frederiksborgvej 71
3400 Hillerød
Privat tlf. 48488357 / 30756334