Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/6/4/7/hitk.dk/httpd.www/templates/cw-template/index.php on line 35 Drop-in

Velkommen til Hillerød Tennisklub 

Motionister

Det er Motionistudvalgets mål at tilbyde motionsspillere i HillerødTennisklub en bred vifte af aktiviteter sæsonen igennem, som alle – uanset spillemæssigt niveau – kan have glæde af at deltage i. Der lægges vægt på, at både den spillemæssige og den sociale side af aktiviteterne skal plejes til gavn og glæde for deltagerne.

Drop-in er et koncept, hvor man som spiller får mulighed for at spille med en række andre spillere på alle niveauer. Det varer 1 ½ eller 2 timer afhængig af dag. Penneføreren sætter hold, typisk bliver der spillet 2 eller 3 kampe. Det betyder at selv om man ikke lige har en fast makker så er der massere af mulighed for få spillet.
Vinterens dropin: Medlemmer og ikke medlemmer:
Fredag aften kl. 18 til 20 for familie – 2 trænere( en børn- og en voksentræner)
Søndag morgen kl. 7 til 9 (træner fra 7.30) – 1 træner ( kun voksne) Kun for medlemmer og kun voksne.
Tirsdag og torsdag formiddag kl. 9 til 11, kun for medlemmer.   Træner 1 gang om mdr.

For alle Drop-in i vintersæsonen er følgende priser gældender 30 kr. pr. gang for medlemmer/børn og fredag aften 60 kr. for ikke medlemmer.


SKO
Vi har lige brugt flere hundrede tusinde på et nyt underlag. Derfor SKAL du have indendørssko på, og bolde der ikke har været brugt på grus (Shoppen har et restlager af sko til 298,- og 398,-)

Med venlig hilsen

Motionsudvalget