Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/6/4/7/hitk.dk/httpd.www/templates/cw-template/index.php on line 35 pressemeddelelse

Velkommen til Hillerød Tennisklub 

Pressemeddelelse  3.oktober 2016


Bestyrelsen har desværre skønnet det nødvendigt at ekskludere 2 medlemmer fra klubben, da disse har opfordret til splittelse blandt spillere og forældre i klubben. Vi har skønnet at personerne groft har modarbejdet klubbens interesser og at personernes adfærd i klubsammenhænge udelukkende har været skadelig for klubben og klubbens værdier. Der er i denne sag fremkommet trusler mod bestyrelsesmedlemmerne og sportschefen. Vi har skønnet det nødvendigt at håndhæve paragraf 2 stk 5 i vores vedtægter, vedtaget på Generalforsamlingen den 30.3.16.
Denne beslutning er taget af en enig bestyrelse i bestræbelse på at ville klubbens medlemmer det bedste og være tro mod vores visioner og værdier i Hillerød Tennisklub.
Vi ønsker en samlet klub, der har udgangspunkt i fællesskab og udvikling. Vi ønsker en klub, hvor alle aldre og niveauer af tennisspillere prioriteres i klubarbejdet.


Mvh Bestyrelsen