Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/6/4/7/hitk.dk/httpd.www/templates/cw-template/index.php on line 35 Nyansættelse af træner

Velkommen til Hillerød Tennisklub 

Nyansættelse i Hillerød Tennisklub

 

Vi byder velkommen til Morgan Templer, som klubben har ansat pr. 1. maj 2015  som fuldtidstræner, og som flere af jer sikkert derfor allerede har mødt på anlægget.  Morgan kommer fra en stilling som fuldtidstræner i Skovshoved Tennisklub og er tidligere landsholdsspiller og har også repræsenteret Danmark i Davis Cup sammenhæng.

 

Det glæder bestyrelsen, at vi nu fremadrettet har to dygtige fuldtidstrænere tilknyttet klubben, nemlig Kim Hansen og Morgan Templer.  Vi er sikre på, at alle i klubben lige fra motionister, juniorer og til eliten vil få glæde af dette. Det er bestyrelsens opfattelse, at vi med Kim og Morgan nu har et af Danmarks bedste trænerteams, der vil kunne sikre en fortsat positiv udvikling af Hillerød Tennisklub i de kommende år.

 

Bestyrelsen har aftalt med Kim og Morgan, at de selv i første omgang ser på de konkrete arbejdsopgaver, der er, og fordeler dem mellem sig. Det gælder både de eksisterende arbejdsopgaver med træning og tilhørende administration, holdsætning mv. men også de nye muligheder det giver for klubben ved nu at have to fuldtidsansatte trænere.

 

Når Kim og Morgen har fået fordelt opgaverne mellem sig, vil vi naturligvis orientere nærmere omkring fordelingen af de fremadrettede arbejdsopgaver.

 

På Personaleudvalgets vegne

Lars Kjøller Holm

Sanja Saric

Anne Grete Christensen