Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/6/4/7/hitk.dk/httpd.www/templates/cw-template/index.php on line 35 Tennissportens dag lørdag 2.maj

Velkommen til Hillerød Tennisklub 


TENNIS ER FOR ALLE

– deltag i Tennissportens Dag i Hillerød Tennis Klub

 Lørdag den 2. maj 2015 fra kl. 12 - 15

 Lørdag den 2. maj kommer til at stå i tennissportens tegn. Hillerød Tennis Klub og godt 150 andre tennisklubber landet over arrangerer nemlig – i samarbejde med Dansk Tennis Forbund – Tennissportens Dag.     

Hillerød Tennis Klub inviterer til sjov, introduktion og instruktion i Hillerød Tennis Center.

”Tennis er for alle uanset alder og niveau, og vi ser frem til at åbne dørene op for en masse mennesker på Tennissportens Dag. Det er gratis at deltage, og man kan låne en tennisketsjer i klubben.

Tennissportens Dag afvikles som beskrevet over hele landet, og direktør i Dansk Tennis Forbund, Sune Irgens Alenkær, håber på et forrygende døgn, hvor mange nybegyndere stifter bekendtskab med eksempelvis Play & Stay-konceptets blødere bolde og tilpassede banestørrelser.  

”Tennis er i vælten i disse år – ikke mindst på grund af Caroline Wozniacki og Frederik Løchte Nielsen. Fra DTF’s side er vi glade for, at Hillerød Tennis Klub støtter op om konceptet Tennissportens Dag. Tennis er ligetil og sundt at dyrke, så tag endelig naboen, konen eller kollegaen under armen og få en oplevelse på Tennissportens Dag,” siger Sune Irgens Alenkær.

 Praktisk information:  Alt efter vejr og vind skal du medbringe praktisk tøj til at spille tennis i.

Medbring også 2 par tennissko: et par til udendørs brug og et par til indendørs brug, såfremt det bliver regnvejr.

 Klokken cirka 14.30 byder vi på en forfriskning, hvor vi fortæller om sommerens program, om begyndertræning, om indmeldelse og svarer på spørgsmål om klubben.

Vi glæder os til at se dig / jer til Tennissportens Dag på Hillerød Tennis Center

 Lørdag den 2. maj fra kl. 12 - 15

Læs mere om Tennissportens Dag på http://www.spiltennis.nu