Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /customers/6/4/7/hitk.dk/httpd.www/templates/cw-template/index.php on line 35 Flotte SM resultater for Hillerød spillere - jan 2015

Velkommen til Hillerød Tennisklub 

De 3 sidste uger er der blevet dystet om de sjællandske mesterskaber i tennis.

Spillerne fra Hillerød Tennisklub formåede endnu engang at få medaljer med hjem.

I U12 piger (kategori 2) mødtes tvillingeparret Augusta og Frederikke Birn. De spillede begge godt i deres indledende kampe og skulle nu mødes i finalen. Det blev en spændende kamp. Specielt fordi det repræsenterede to forskellige stilarter. Augusta formåede i denne kamp at lægge pres på uden at lave fejl og vandt i to sæt. Flot med både guld og sølv i denne kategori.

I U12 drenge (kategori 1) havde Jonathan Nordahl spillet sig til semifinalen med godt, solidt spil. Her skulle han møde den 1.seedet fra Gentofte. Jonathan havde godt fat i kampen og havde endda sætbold. Desværre slap modstanderen af krogen og vandt i en tæt kamp.

Jonathan var også i semifinalen med klubkammeraten Daniel Ørum. De spillede en god kamp, men måtte se sig besejret at de senere vindere.

I U14 piger var klubben repræsenteret af Nina Vicic. På grund af en skade stillede hun kun op i double. Da de var nået semifinalen, måtte hendes makker desværre trække sig.

Gustav Theilgaard var seedet 1 i U14 drenge. Han spillede sig rimelig sikkert i finalen. Her ventede en god Lyngbyspiller. Modstanderen startede som lyn og torden og bragte sig hurtigt foran 2-0. Gustav bevarede dog koncentrationen, arbejdede på at ramme modstanderens svagheder og vandt derefter 9 partier i træk. Lyngbyspilleren kæmpede bravt, så det var en finale på et meget højt niveau. Gustav blev sjællandsmester med cifrene 6-2, 6-3.

I U16 piger (kategori 2) havde Maja Andersson spillet sig frem til finalen efter en gyser i både kvartfinalen og semifinalen. I finalen havde hun fundet det stabile spil frem. Gode server og sikre grundslag sikrede en flot finalesejr med 6-2 6-3

Også i seniorrækkerne var Hillerød med.Natasza Deren spillede sig til finalen i A-rækken efter 2 sikre sejre. Hun startede også godt i finalen, men måtte se sig besejret i to tætte sæt. Søren Wedege repræsenterede Hillerød i mesterrækken. Det blev en seværdig finale med mange gode dueller. Resultatet var der ikke tvivl om. Søren blev sjællands bedste herrespiller med en sejr på 6-3 6-2